Forumul Economic „Dialog pro-business” a adunat cca 600 de agenți economici autohtoni

79656770_2647061968745888_3107082936537579520_oConducerea Republicii Moldova a participat la Reuniunea oamenilor de afaceri „Dialog Pro-Business”. La eveniment au participat cca 600 de oameni de afaceri din Republica Moldova, membri ai Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM), reprezentanți ai instituțiilor statului și APL.

Evenimentul a fost moderat de Sergiu Harea, președintele CCI a RM care a menționat că acest eveniment mult așteptat și de o importanță majoră oferă posibilitatea antreprenorilor din toată țara să comunice cu președintele statului și conducătorii Parlamentului și Guvernului, pentru a aborda provocările întâmpinate și a identifica noi oportunități de dezvoltare a afacerilor în Republica Moldova.

În cadrul evenimentului au fost prezentate provocările, constrângerile și soluțiile oferite de mediul de afaceri, structurate pe domeniile: Agricultură și industria alimentară; Industrie, construcții, transport; Tehnologii informaționale și comunicații; Turismul autohton și sectorul HORECA; precum și Condițiile generale pentru dezvoltarea afacerilor: Importare, Finațare, Cadre.

Evenimentul s-a încheiat cu sesiunea întrebări- răspunsuri, iar toate întrebările, sugestiile vor fi înaintate către organele responsabile.

Distribuie acest articol: