Expoziția agricolă internațională “Central Agricultural Fair 2018”, Varșovia, Polonia

centralne-targi-rolnicze-2018-enCamera de Comerț și Industrie a RM invită agenții economici să participe la misiunea economică din Polonia, care se va desfășura în cadrul celei de-a III-a ediții a expoziției agricole internaționale “Central Agricultural Fair 2018” din orașul Varșovia.

Misiunea este dedicată tuturor celor care intenționează să obțină acces pe piața tehno-agricolă și agro-alimentară poloneză, să obțină informații despre specificul afacerilor poloneze și desigur să facă schimb de experiențe, tehnici și soluții inovatoare din domeniul menționat.

Tema ediției din acest an este “O fermă pentru viitor- tehnologii moderne”. Aceasta este o zonă în care diverși profesioniști își vor prezenta soluțiile pentru agricultură în două mini-ferme modelate – cu un profil de producție vegetală și un profil de producție animală.

Întreg târgul este clasificat în 5 domenii de activitate:

  • mașini și echipamente utilizate în agricultură, horticultură și producția animală, de exemplu: tractoare, combine, pluguri, semănători, mașini de împrăștiat îngrășăminte, pulverizatoare de câmp și horticultură;
  • produse agricole cum ar fi îngrășămintele, plantele, furajele industriale și material săditor de cea mai înaltă calitate;
  • produse agro-alimentare lactate, fructe și legume, ciuperci, carne de porc, carne de vită, alte produse alimentare;
  • servicii specializate în ceea ce privește dezvoltarea producției agricole, prelucrarea, comercializarea, exportul, logistica produselor agroalimentare, mașinilor și echipamentelor agricole;
  • crescătorii de animale din Polonia, inclusiv păsări de curte, bovine, cai, oi și alte vietăți.

Participanții achită taxa de înregistrare și biletul avia. Cazarea la hotel, transportul intern, biletul de intrare la expoziție și traducătorul sunt asigurați de către organizatori.

Doritorii de a participa trebuie doar să completeze cererea de participare (vezi aici) și să o expedieze Direcției evenimente de afaceri, târguri și expoziții a Camerei de Comerț și Industrie a RM la adresa de e-mail: [email protected] sau [email protected], pînă la data de 20 octombrie 20180. Informații suplimentare aflați la nr. de telefon: 022 23 84 10/ 022 210 725.

Distribuie acest articol: