VOLUNTAR la Expoziția națională ”Fabricat în Moldova” 2020

VOLUNTARCamera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova te invită să cunoști producătorii autohtoni și produsele moldovenești la cea de a XIX-a ediție a expoziției naționale “FABRICAT ÎN MOLDOVA”, care se va desfășura în perioada 29 ianuarie – 02 februarie 2020, pe teritoriul Centrului Internațional de Expoziții “Moldexpo” SA, mun. Chișinău.
Scopul evenimentului – promovarea fabricării produselor autohtone, punerea în evidență a nivelului de competitivitate a acestora și majorarea cererii de consum a produselor naționale.
Participanţi – agenți economici din diferite domenii de activitate și regiuni ale țării, precum și comunitatea de afaceri de peste hotare.
Pentru studenţi – oportunitate unică de a fi în centrul strategic de programare, gestionare şi desfăşurare a expoziţiei.
Avantaje:
– Diplomă de Voluntar;
– Posibilitatea de a cunoaşte etapele de organizare a unei expoziţii;
– Contact direct cu antreprenorii participanţi ai expoziţiei;
– Posibilitatea efectuării unei cercetări economice a businessului moldovenesc;
– Un câmp completat în CV;
– Timp frumos petrecut în compania oamenilor de afaceri.
Doritorii sunt rugați să ne transmită CV-ul pe adresa de e-mail: [email protected] sau [email protected].md până la data de 23 ianuarie 2020.
Pentru informații detaliate- tel: (022) 21-07-25, 23-84-10, 21-14-42.
Fii VOLUNTAR în cadrul celei mai așteptate expoziții din țara noastră, cunoaște-ți producătorii autohtoni și produsele naționale!

Distribuie acest articol: