Termen extins – 29 mai 2020. Concursul ”MARCA COMERCIALĂ A ANULUI 2019”!

marca-2019-1

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, în contextul situaţiei epidemiologice la nivel naţional, anunță modificarea etapelor de desfășurare a concursului ”MARCA COMERCIALĂ A ANULUI 2019”.

Astfel, doritorii de a participa pot transmite cererile și pachetul de documente la adresele de e- mail: [email protected] sau [email protected]  până la data de 29 mai 2020 (ultimul termen). Informații suplimentare pot fi solicitate la numerele de telefoane: 060550319 / 069511102.

Reamintim că “Marca comercială a anului” este la cea de-a 17-a ediţie și reprezintă unul dintre cele mai eficiente instrumente de creștere a competitivității şi sporire a capacităților întreprinderilor autohtone în crearea şi promovarea mărcilor comerciale pe piața internă şi externă prin evaluarea calitativă a acestora de către un juriu profesionist,dar și pe baza opiniei consumatorilor.

Rezultatele concursului permit atât evidenţierea liderilor, cât şi analiza şi preluarea strategiilor reuşite de elaborare şi promovare a mărcilor comerciale de succes, monitorizarea dinamicii preferinţelor consumatorilor şi a comportamentului acestora.

Ediţia curentă a concursului are în total 14 nominalizări şi 11 categorii la care pot aplica pretendenţii pentru cele mai onorifice distincţii oferite doar pentru rezultate remarcabile dovedite.

Regulamentul concursului, setul de documente necesar precum şi alte informaţii la puteți accesa mai jos.

Cererile de participare pot fi transmise până la 29 mai 2020 la adresele de
e- mail: [email protected]; [email protected] sau depuse direct la sediul CCI a RM (Ștefan cel Mare 151, etajul II, bir.9).

Totodată, pot fi completate online, accesând link-ul (apasă aici)

Informaţii suplimentare: Direcţia Evenimente de afaceri,Târguri şi Expoziţii – tel: Diana Lungu – 060550319, Carolina Chiper – 069511102.

Vezi mai jos:

Adeziune_contract_ro-2020

Comitetul-Organizatoric-2019

Formular_pachetul-de-prezentare-2020

Indicatori-Debutul-anului

Indicatorii-Dezvoltarea-Durabila

Indicatorii-Export

Indicatorii-Femeia-in-afaceri

Indicatorii-IMM-ul-Favorit-al-Anului

Indicatorii-Inter

Indicatorii-Liderul-anului

Indicatorii-Marca-consacrata

Indicatorii-Rebranding

Indicatorii-Responsabil-sociala

Pachetul-pentru-aplicarea-la-Nominalizarea-Implementarea-Standardelor-de-Integritate-in-sec.-Privat-2

Regulamentul-Concursului-Marca-Comercială-a-anului-2019

 

Distribuie acest articol: