Forum de Afaceri Moldo-Ucrainean în or. Odessa, Ucraina

Image
  • 19/09/2017
  • 9:00
  • Odessa, Ucraina

Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova invită agenţii economici din Republica Moldova să participe la Forul de Afaceri Moldo-Ucrainean, care va  avea loc pe data de 19 septembrie 2017, în or. Odessa, Ucraina.

Evenimentul este organizat în contextul desfăşurării ŞEDINŢEI COMISIEI INTERGUVERNAMENTALE MOLDO-UCRAINENE PENTRU COLABORARE COMERCIAL-ECONOMICĂ, în parteneriat cu Ministerul Economiei al Republicii Moldova şi Camera de Comerţ şi Industrie din regiunea Odessa.

Evenimentul planificat oferă participanţilor posibilitatea de a discuta direcţiile de perspectivă şi problemele cooperării comercial-economice, cu scopul dinamizării şi stimulării activităţii de antreprenoriat, creării condiţiilor pentru creşterea investiţiilor, transferului tehnologiilor, acordării serviciilor de suport a afacerilor, precum şi sporirii competitivităţii produselor şi serviciilor.

Agenda Forumului de Afaceri va mai include o sesiune de întrevederi bilaterale de afaceri (B2B)  cu companii din regiunea Odessa, conform intereselor de colaborare specificate de fiecare companie în parte.

Persoanele interesate de participare la eveniment sunt rugate să completeze formularul anexat şi să-l remită în adresa Direcţiei Relaţii Internaţionale a Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova, până pe data de 5 septembrie 2017. Informaţii suplimentare la tel./fax: 022 22-13-91, e-mail: [email protected], persoana responsabilă: Ludmila Botoşan

Distribuie acest articol: