Relaţii Internaționale

Asistenţă în vederea documentării pentru elaborarea propriei strategii internaţionale: oportunităţi de afaceri, perspective de creştere, dar şi informaţii privind obstacole, constrângeri legislative şi de reglementare.
CCI a RM vă oferă aceste informaţii şi vă pune la dispoziţie specialişti, baze de date şi materiale informaţionale.

Identificarea obiectivelor exacte pentru o piaţă vizată
Rezultatele Dvs. depind, în mare măsură, de calitatea informaţiei pe care o deţineţi.
CCI a RM vă ajută să sesizaţi toate oportunităţile, beneficiind de asistenţă la export şi în stabilirea relaţiilor de afaceri pe pieţe străine.

Asistenţă pentru depăşirea noilor frontiere în afaceri: organizarea vizitelor pentru delegaţiile străine, misiuni economice peste hotarele ţării.
CCI a RM vă susţine, oferindu-vă sprijin pentru activităţile de prospectare, promovare şi constituire de parteneriat.

Accesibilitate la sistemele de informaţii ale structurilor regionale şi internaţionale de profil
CCI a RM promovează nivelul înalt de colaborare internaţională prin apartenenţa sa, în calitate de membru, la Camera de Comerţ Internaţională, Asociaţia Camerelor de Comerţ şi Industrie Europene Eurochambres, Asociaţia Camerelor de Comerţ şi Industrie din Zona Mării Negre, Asociaţia Camerelor de Comerţ din zona Iniţiativei Central Europene, Consiliul Internaţional pentru colaborarea dintre Camerele de Comerţ şi Industrie şi Economice din CSI, ţările Baltice, ţările Europei Centrale şi de Est.