La Chișinău se va desfășura evenimentul de brokeraj: „Parteneriate. Aspecte legale şi practice privind crearea parteneriatelor naţionale şi internaţionale pentru participarea la procedurile de achiziţie de tip PraG în Moldova”

Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova în parteneriat cu Agenţia de Cooperare Internaţională a Germaniei (GIZ) invită companiile din domeniul serviciilor de proiectare, sectoarele aprovizionării cu apă şi canalizare şi eficienţă energetică la un eveniment amplu de brokeraj organizat în cadrul proiectului „Modernizarea serviciilor publice locale în Republica Moldova”. Tematica evenimentului: „Parteneriate. Aspecte legale şi practice privind crearea parteneriatelor naţionale şi internaţionale pentru participarea la procedurile de achiziţie de tip PraG în Moldova”.            

Evenimentul se va desfăşura la data de 07 decembrie 2017, ora 9.00, în incinta Hotelului „Vispas”, sala pentru evenimente, parter, (Strada Alexandru Lăpuşneanu 26, or. Chişinău, Republica Moldova).

În cadrul activităţii, mediul de afaceri va avea posibilitatea să participe la întrevederi bilaterale (B2B) cu companii din România, interesate de crearea consorţiilor. Eventual, în calitate de asociaţi, vor avea şanse mai înalte de participare la concursuri internaţionale de achiziţii publice cu finanţare din fonduri europene care vor fi organizate în curând și în Republica Moldova.

De asemenea, în agendă este preconizat al IV-lea seminar formativ din cadrul proiectului, care are ca scop instruirea participanţilor în crearea de asocieri între companii din Republica Moldova şi companii din străinătate întru obţinerea de posibilităţi reale de participare la proceduri de achiziţii internaţionale şi, respectiv, ridicarea ratei de participare a agenților economici la tendere de tip PraG.

Participarea la eveniment este gratuită!

Informații suplimentare: Direcţia Relaţii Internaţionale din cadrul Camerei de Comerţ şi Industrie a RM. Persoana de contact – Virginia Bujor, tel.: 022  22 13 91, e-mail: victoria.barbulat@chamber.md.

Distribuie acest articol: