Noi perspective de colaborare intercamerale discutate la Chișinău

Președintele Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova Sergiu Harea a avut o întrevedere de lucru cu Petru Lificiu, președintele Camerei Bilaterale de Comerț și Industrie România- Kazahstan, în cadrul căreia au discutat despre oportunitățile de colaborare dintre cele două instituții.

Sergiu Harea a vorbit despre evenimentele care se vor desfășura în perioada următoare, printre care Expoziția “Republica Moldova Prezintă” la Ploiești, România, în perioada 27-29 aprilie 2017, concursurile “Marca Comercială” și “Premiul pentru realizări în domeniul calității”, totodată, l-a invitat pe omologul său la Conferința Investițional Internațională care se va organiza la Bălți în luna iunie, în cadrul Moldova Business Week.

Petru Lificiu a apreciat activitatea instituției camerale, menționând că este deschis pentru colaborarea cu CCI a Republicii Moldova. De asemenea, președintele a specificat că va informa mediul de afaceri din R. Moldova despre evenimentele economice din Kazahstan, astfel contribuind la lărgirea relațiilor de colaborare dintre statele noastre.

 

Distribuie acest articol: