Granturi de 60 000 euro pentru Asociațiile de Business din Republica Moldova și țările Parteneriatului Estic

Granturi de 60 000 euro pentru Asociațiile de Business din Republica Moldova și țările Parteneriatului Estic

Camera de Comerț și Industrie a RM, în calitate de membru al Consorțiilor Vitivinicol și Agricultură Organică, invită Asociațiile de Business din Republica Moldova și din țările Parteneriatului Estic să aplice la concursurile de granturi lansate de către proiectul EU4Business: Connecting Companies’ (EU4BCC) al Eurochambres, finanțat de către Uniunea Europeană.

Proiectul EU4BCC va acorda 59 de granturi în valoare de 60 000 euro fiecare, pentru organizarea a un șir de activități pentru Asociațiile de Business și IMM-urile din țările Parteneriatului Estic și din statele membre ale UE, precum B2B Matching, Twinnings și vizite de studiu, după cum urmează:

  • Sectorul agricultură organică: 12 granturi
  • Sectorul vitivinicol: 11 granturi
  • Sectorul turismului: 12 granturi
  • Sectorul textil: 12 granturi
  • Industria creativă: 12 granturi

Obiectivele Proiectului sunt dezvoltarea unor modele de creștere economică durabilă și echitabilă în țările partenere din Est, care pot genera mai multe investiții și pot îmbunătăți condițiile socio-economice și oportunitățile de angajare pentru cetățeni, sprijinirea capacitățiilor de suport în afacerilor (BSO) de a spori internaționalizarea IMM-urilor, capacitățile de export și accesul la noi piețe și sprijinirea IMM-urilor, creșterea exportului către țările UE.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor pentru finanțare: VINERI, 30 APRILIE 2020 | 18:00 (Moldova)

Asociațiile interesate să aplice sunt invitate să depună dosarul pentru finanțare în conformitate cu regulile stabilite în cererea de propuneri. Informații suplimentare accesați pagina Proiectului:  https://connectingcompanies.eu/index.php/calls/

Atenție! În perioada 8-24 martie vor avea loc o serie de evenimente pentru a prezenta cererea de propuneri EU4BCC și pentru a oferi o platforma de comunicare dintre Asociațiile interesate.

Primul eveniment va avea loc în data de 8 martie 2021, pentru înregistrare https://zoom.us/webinar/register/WN_BLZ8s-TySSmZ-9r4gZV3MA

Distribuie acest articol: