Seminar de informare cu subiectul „Aspectele practice privind procedura de compensare de la bugetul de stat a cheltuielilor unităților economice pentru realizarea învățământului dual”.

viber_image_2023-09-01_13-48-18-023În data de 30.08.2023, Secția Învățământ Dual din cadrul Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI RM) a organizat un seminar de informare cu subiectul „Aspectele practice privind procedura de compensare de la bugetul de stat a cheltuielilor unităților economice pentru realizarea învățământului dual”.

În cadrul acestei activități, Ana Sochirca, Șefa secției de formare antreprenorială din cadrul Organizației pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului (ODA), a susținut o prezentare-cheie în care a discutat în detaliu despre modalitatea de completare a formularului pentru cererea de compensare a cheltuielilor pentru unitățile implicate în învățământul dual.

Un aspect esențial al acestui seminar a fost interacțiunea dintre participanți, care au avut ocazia de a pune întrebări și de a primi răspunsuri directe. Această comunicare a facilitat clarificarea detaliilor și aprofundarea cunoștințelor legate de procesul de compensare a cheltuielilor în cadrul învățământului dual.
Menționăm că formularul este accesibil pe site-ul ODA, la următoarea adresă: https://www.oda.md/ro/invatamant-dual.

Distribuie acest articol: