CCI a RM a participat la Târgul de Cariere organizat de Centrul de Excelență în Viticultură și Vinificație din Chișinău

photo_2024-04-04_16-17-36Astăzi, 4 aprilie 2024, Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM), a participat la Târgul de Cariere organizat de Centrul de Excelență în Viticultură și Vinificație din Chișinău.

Astfel, Elena Movileanu, șefa secției Învățământ dual din cadrul CCI a RM, a subliniat rolul esențial al acestui eveniment în consolidarea sectorului vitivinicol și în formarea unei forțe de muncă calificate, evidențiind importanța crucială pentru dezvoltarea și promovarea talentelor în această industrie.

În cadrul evenimentului, reprezentanta instituției camerale a adus sincere mulțumiri reprezentanților mediului de afaceri pentru implicarea și sprijinul acordat în organizarea acestui eveniment, menționând că contribuția activă și deschiderea în a împărtăși experiențele și perspectivele businessului autohton, de către antreprenorii prezenți la eveniment, sunt importante pentru tineri- viitorii angajați.

Participanții au fost încurajați să valorifice pe deplin oportunitățile oferite de acest eveniment pentru a-și îmbogăți cunoștințele, a se conecta cu profesioniștii din domeniu și a explora perspectivele de carieră într-unul dintre cele mai frumoase și valoroase domenii ale economiei.

Prin interacțiunile și discuțiile purtate, suntem convinși că vom reuși să creăm punți solide între tinerii talentați și mediul de afaceri, construind astfel fundamentul unei colaborări viitoare fructuoase.

Mulțumim Centrului de Excelență în Viticultură și Vinificație pentru buna organizare a acestui eveniment productiv. Suntem convinși că, prin efortul comun, întâlniri și discuții, vom reuși să creăm noi orizonturi și oportunități de dezvoltare profesională.

Distribuie acest articol: