Reuniunea oamenilor de afaceri Republica Moldova – România

Web(751 x 375 px) (1)Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie Maramureș, Vă invită să participați la Reuniunea oamenilor de afaceri Republica Moldova – România, organizată marți, 10 septembrie 2024, la sediul central al Camerei de Comerț și Industrie a RM, sala de ședințe, începând cu ora 11:00 (10:30 – înregistrare).

Evenimentul va întruni reprezentanţi ai companiilor reprezentative din Baia Mare din următoarele domenii: Construcții civile, industriale, proiectarea infrastructurii, montajului, service de echipamente pentru stații tratare apă și stații epurare ape uzate menajere, consultanță accesare fonduri nerambursabile (fonduri europene și guvernamentale), producție și distribuție de flori la ghiveci etc.

Reuniunea oamenilor de afaceri Republica Moldova – România are scopul de a identifica posibilităţile de plasare a investiţiilor în diverse sectoare ale economiei ţării noastre, de a promova relaţiile comercial-economice moldo-române, identificarea noilor oportunităţi de export/import în diverse domenii, precum şi iniţierea unor parteneriate de afaceri durabile cu posibilitatea constituirii companiilor mixte.

Având certitudinea că acest eveniment prezintă interes pentru compania dumneavoastră, în vederea identificării de noi oportunități de afaceri, vă rog să acceptați invitația la această reuniune.

Vă informăm că participarea la eveniment este posibilă în limita locurilor disponibile.

Participarea la acest eveniment este gratuită.

Pentru înregistrare, accesați acest link: https://shorturl.at/dN5L3

Termenul limită pentru înregistrare este 5 septembrie 2024.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să vă adresați secției Evenimete de afaceri, târguri și expoziții a CCI a RM la e-mail: [email protected], [email protected], [email protected] sau la tel. 022 238 410, 022 210 725.

Distribuie acest articol: