CCI a RM organizează seminare dedicate procedurilor de import- export

logo_Academia_ExportCentrul de Formare Antreprenorială (CFA) al Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM) organizează un seminar dedicat exportatorilor și importatorilor.

Evenimentul organizat în cadrul ”Academiei Exportatorilor”, se va desfășura la data de 18 aprilie 2019, ora 9.00, la Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova și va dura  8 ore academice.

Scopul evenimentului: Obţinerea abilităţilor practice privind operațiunile de import- export și procedurilor simplificate de vămuire.

Grup – țintă: Brokeri vamali, manageri de vânzări şi logistică, jurişti, activitatea cărora prevede gestionarea operațiunilor de import- export.

Informații suplimentare: +373(22) 23 52 94, 23 32 86, 069800112, e – mail: [email protected]

Notă: ”Academia Exportatorului” reprezintă o platformă de traininguri specializate și servicii de consultanță oferite exportatorilor cu experiență, cât și companiilor care doresc să își extindă activitatea pe noi piețe.

Serviciile pe care le oferă ”Academia Exportatorului” companiilor autohtone care vor să își extindă afacerile peste hotare, constă în:

  • servicii de consultanță pentru găsirea de cumpăratori externi de produse și servicii;
  • identificarea de parteneri de afaceri în străinătate;
  • facilitarea participării companiilor autohtone la expoziții internaționale și implicit a accesului acestora la contracte și afaceri în străinătate;
  • organizarea de deplasări și întâlniri cu parteneri externi;
  • oferirea informațiilor antreprenorilor despre anumite privilegii;
  • soluționarea litigiilor în comerțul internațional prin arbitraj și mediere;
  • conectarea la rețele comerciale etc.

 

Distribuie acest articol: