Evenimentul de finalizare a Proiectului ”Consolidarea cooperării în învățământul profesional tehnic dual pentru gestionarea consecințelor pandemiei Covid-19”

Chișinău, 26 octombrie 2022 Stimați reprezentanți mass-media, Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM) în parteneriat cu Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ) vă invită la evenimentul de finalizare a Proiectului „Consolidarea cooperării în învățământul profesional tehnic dual pentru gestionarea consecințelor pandemiei Covid-19”.

Evenimentul va avea loc luni, 31 octombrie 2022, ora 12:00, în incinta Centrului Național de Inovații Digitale în Educație „Clasa Viitorului”, din cadrul Universității Pedagogice de Stat „Ion Creangă” din Chișinău, str. Ion Creangă 1.

Camera de Comerț și Industrie, în calitate de promotor al mediului de afaceri autohton, dar și ca entitate abilitată de Guvern pentru intervenții pe domeniului învățământului profesional tehnic dual, a desfășurat în perioada decembrie 2021- octombrie 2022, Proiectul ”Consolidarea cooperării în învățământul profesional tehnic dual pentru gestionarea consecințelor pandemiei Covid-19”.

În cadrul proiectului au fost oferite granturi de promovare pentru 22 de consorții/ parteneriate între agenții economici și instituțiile de învățământ din Republica Moldova, care implementează învățământul profesional tehnic (ÎPT) dual, selectate în bază de concurs. Valoarea totală a schemei de granturi a constituit suma de 500.000,00 €. De asemenea, adițional au fost achiziționate echipamente IT în valoare de 200.000,00 €.

La evenimentul de finalizare a proiectului vor participa: Sergiu Harea, președintele CCI a RM; Oana Vodița, manager Proiect „Promovarea Învățământului Profesional Tehnic pentru o Economie Verde” (GIZ Moldova); beneficiarii proiectului- reprezentanți ai mediului de afaceri și instituții de învățământ antrenate în ÎPT.

Vă rugăm să confirmați prezența la eveniment până pe 28 octombrie 2022, pe adresa de e-mail: [email protected].

 

Notă: Activitatea este desfășurată cu suportul proiectului ”Promovarea Învățământului Profesional Tehnic pentru o Economie Verde” implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ) cu suportul financiar al Ministerului Federal German pentru Cooperare și

Dezvoltare Economică (BMZ) și Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC).

Pentru detalii:

e-mail: [email protected]

tel.: +373 68 30 03 04

Distribuie acest articol: