Noi membri aprobați la Ședința Biroului Executiv al CCI a RM

Astăzi, la Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM) s-a desfășurat ședința Biroului Executiv.

În cadrul ședinței au fost aprobate Regumentele și Componența Nominală a Comitetului Organizatoric ale concursurilor „Polobocul de Aur”; „Marca comercială a anului 2022” și „Premiul pentru realizări în domeniul calității, pentru anul 2022”.

De asemenea, au fost anunțați cei 3 membrii noi, antreprenori din Chișinău, Găgăuzia și Orhei, din domeniul comerțului, apicultură și industria alimentară, care se alătură celor peste 1100 de membri ce se bucură de suportul sistemului Cameral, dar și de avantajele statului de membru. De menționat că în anul 2022, Registrul Membrilor CCI a fost completat cu 22 de companii din diferite regiuni și sectoare ale economiei naționale.

În cadrul ședinței a fost aprobat Programul de expoziții și târguri al Camerei de Comerț și Industrie a RM  pentru anul 2023, precum și Regulamentul cu privire la eliberarea Carnetelor ATA pentru admiterea temporară a mărfurilor

Notă: ”BIROUL EXECUTIV – conduce activitatea Camerei în perioada dintre şedinţele Consiliului. Membrii Biroului Executiv se aleg de Consiliul Camerei pe un termen de 5 ani în număr de 15 persoane din rândul membrilor Consiliului (lista membrilor Biroului Executiv 2022-2027). Activitatea Biroului Executiv o conduce preşedintele Camerei”.

Distribuie acest articol: