Prezentarea companiei R&R Beth 1887 mediului de afaceri din Republic Moldova

20230330_101113

Poluarea mediului înconjurător reprezintă o problemă stringentă pentru întreaga omenire, la diminuarea consecințelor căreia fiind implicați savanți, oameni de știință, societatea civilă, organizații și instituții mondiale de diferite nivele.

În acest context, pe data de 30 martie curent, în incinta hotelului Courtyard by Marriott Chișinău a avut loc prezentarea companiei germane R&R Beth 1887 – lider în producerea sistemelor de filtrare și echipamente de extracție industrială a prafului și gazelor, mediului de afaceri autohton.

În debutul prezentării, Președintele Camerei de Comerț și Industrie a RM, Sergiu HAREA, a venit cu un mesaj de salut, subliniind importanța reducerii emisiilor nocive în atmosferă, protecție mediului per general, dar și din perspectiva alinierii la cerințele actuale, în contextul acordării statului de țară candidat de aderare a Republicii Moldova la Uniunea Europeană.

Ulterior, evenimentul a continuat cu prezentarea companiei și a soluțiilor pe care le oferă în sensul reducerii emisiilor nocive în atmosferă, urmată de sesiunea de întrebări și răspunsuri la care participanții mediului de afaceri din republică au avut ocazia de a discuta direct cu reprezentanții companiei pe subiecte concrete.

La eveniment au participat reprezentanți a peste 20 companii din Republica Moldova din diferite sectoare ale economiei naționale.

Distribuie acest articol: