Antreprenorii autohtoni interesați de stabilirea relațiilor de colaborare cu companiile franceze sunt invitați la întrevederi

moldova-and-france-national-flags-on-table-in-diplomatic-conference-room-politics-deal-agreement-videoCamera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova vă informează că în perioada 21-24 iunie 2023, Consulatul General al Republicii Moldova la Nisa, împreună cu Camera de Comerț și Industrie Nice Cote d’Azur și Cabinetul de Consultanță Ouest-Est” organizează o misiune economică informativă în Republica Moldova, alcătuită din reprezentanții a 8 companii franceze din diverse sectoare de activitate (vezi lista mai jos).

În acest context, pe data de 22 iunie curent, cu începere de la 10:30, la sediul Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (bd. Ștefan cel Mare, 151), va fi organizată o întrevedere cu oamenii de afaceri din Franța și conducerea Camerei, la fel, vor fi organizate sesiuni B2B.

Programul evenimentului:

  • 10:30–11:00 – Întrevedere cu conducerea CCI a RM;
  • 11:00-11:30 – Prezentarea atuurilor investiționale ale RM (Agenția de Investiții a RM);
  • 11:30–13:00 – Sesiuni B2B.

Astfel, lansăm apelul de participare pentru oamenii de afaceri din republică interesați de stabilirea relațiilor de colaborare cu companiile franceze să se înregistreze la sesiunile B2B.

Pentru detalii și informații contactați Secția Relații Internaționale a CCI a RM. Persoana de contact: Călin Gheorghiță, tel: 022 221391 sau [email protected].

Componența delegației participanților din Franța:

www.vecteursud.com – echipament hotelier.

www.ineldea.com – farmaceutică.

www.horus-pharma.com – farmaceutică (produse oftalmologice).

www.afcb.fr – mobilier pentru magazine și farmacii.

https://www.stanislas-industries.com – montare utilaj greu la construcții, produse din metal, materiale de construcție, case prefabricate, etc.

www.protechsecurite.fr – proiectarea, construcția și montarea infrastructurii fizice/statice în domeniul securității.

www.conseilouestest.com – servicii de consultanță.

Pentru înregistare la sesiunile B2B, accesați link-ul: bit.ly/3JhkzEz 

Distribuie acest articol: