UCCM- membrul CCI la 30 ani de la înființarea instituției!

UCCM2-89Săptămâna trecută, Universitatea Cooperatist-Comerciale din Moldova (UCCM), membră a Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM) a sărbătorit aniversarea celor 30 ani de la înființarea instituției. Cu această ocazie, la invitația Larisei Șavga, rector UCCM și președintele Comitetului pentru Promovarea Învățământului Profesional Tehnic Dual din cadrul CCI, Sergiu Harea, președintele instituției camerale a venit cu un mesaj de felicitare.

În mesajul transmis, președintele CCI a dorit colectivului UCCM să reuşească să îmbine educaţia și cercetarea, astfel încât să găsească şi să păstreze cheia către o societate şi o economie a cunoaşterii!

„UCCM a fost și este un partener de încredere al CCI a RM. Suntem mândri să fiți membri activi ai Camerei, asigurându-Vă și în continuare de suport în promovarea educației”, a precizat Sergiu Harea.

Președintele CCI a îndemnat, totodată, tinerii să-și continue studiile la univeritățile din țară, întrucât acestea oferă studii de calitate, și, în context, a rugat tinerii să-și găsească un loc de muncă acasă, pentru a dezvolta economia națională.

Distribuie acest articol: