Expoziția „Republica Moldova Prezintă” revine la Iași, în perioada 10-12 noiembrie 2023, la Palas Mall

Iasi FBCamera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM)  invită antreprenorii la Expoziția „Republica Moldova Prezintă” la Iași, din perioada 10-12 noiembrie 2023, la Palas Mall, Iași, România.

Organizatorii celei de-a V-a ediții sunt: Camera de Comerț și Industrie a RM, Camera de Comerț și Industrie Iași; Partener: Primăria Municipiului Iași, Agenția de Investiții a RM.

Expoziția „Republica Moldova Prezintă” la Iași își are apariția în contextul oportunităților de promovare a produselor și serviciilor moldovenești pe piața României și necesității stabilirii unor parteneriate de afaceri viabile.

Pe parcursul celor IV ediții ale Expoziției „Republica Moldova Prezintă” la Iași, au participat un număr de peste 270 de companii autohtone din domenii precum: industria alimentară și agricolă, industria ușoară, producția de vinuri, băuturi spirtoase și băuturi răcoritoare, confecția încălțăminte, bijuterii, accesorii, produse cosmetice și de parfumerie, gospodării țărănești, meșteșugari, care au trasat noi oportunități investiționale, modalități concrete de intensificare a schimburilor comerciale bilaterale și noi posibilități de proiecte comune și de parteneriate de afaceri.

La expoziție sunt invitați să participe: producători de mărfuri și prestatori de servicii din toate regiunile țării, cuprinzând toate sectoarele economiei naționale, întreprinderi mici și mijlocii, gospodării țărănești, meșteșugari, asociații de antreprenori; întreprinderi și organizații care formează infrastructura activității inovaționale, parcuri tehnologice, zone economice libere, incubatoare de afaceri; companii de asigurări, leasing, consultanță, francize, asociații financiare și de comerț exterior.

Cererile de participare pot fi expediate până pe 1 noiembrie 2023.

Antreprenorii interesați de participarea la expoziții, sunt rugați să ia legătura cu Secția Evenimente de Afaceri, Târguri și Expoziții, e-mail: [email protected],  [email protected], telefon: 022 21 07 25/ 23 84 10/ 21 14 42.

Distribuie acest articol: