Campania de promovare și informare „De 105 ani împreună dezvoltăm afaceri” a ajuns la final!

Copie a site cci 751 (2)Această campanie a fost lansată de CCI a RM în perioada 03-23 octombrie 2023 cu scopul de a informa mediul de afaceri și, în general, publicul larg despre rolul și oportunitățile pe care le oferă CCI a RM în domeniul businessului, fiind un promotor al dezvoltării și susținerii antreprenoriatului, atragerii investitorilor precum și facilitării exporturilor de produse autohtone.

În aceste condiţii, CCI a RM, într-o perioadă determinată de timp, a dialogat și a comunicat cu parteneri de dezvoltare din întreaga țară și străinătate, membri ai CCI a RM, copii și tineri – viitori susținători ai mediului de afaceri din țară, instituții mass-media, astfel încât mesajul campaniei să ajungă la multă lume.

Activitățile de comunicare ale campaniei au inclus: diseminarea informațiilor despre activitatea CCI a RM pe platforme media și în grupuri pe rețele de socializare, organizarea orelor de profesionalizare în cadrul instituțiilor de învățământ superior, organizarea unor evenimente publice, distribuirea materialelor promoționale ale campaniei participanților pe parcursul derulării acesteia, vizite la posturi TV și Radio de pe piața mediatică.

Aducem sincere mulțumiri partenerilor media care au promovat campania: TVR Moldova, Realitatea TV, AGRO TV, Televiziunea Unda Liberă, Moldpres.

Vă invităm să urmăriți totalizarea acțiunilor din cadrul Campaniei de promovare și informare „De 105 ani împreună dezvoltăm afaceri” aici- https://www.facebook.com/chamber.md/videos/714749543850107

 

Distribuie acest articol: