Invitație de presă „Arbitrajul în Republica Moldova la 30 de ani”

presa-moldova-640x360Curtea de Arbitraj Comercial Internațional de pe lângă Camera de Comerț şi Industrie a Republicii Moldova și Universitatea de Stat din Moldova Vă invită să participați la conferința de presă care se va axa pe subiectul „Arbitrajul în Republica Moldova la 30 de ani”.

Conferința de presă va avea loc la data de 30 octombrie 2023, începând cu ora 10:00, în incinta Camerei de Comerț și Industrie a RM (mun. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 151, sala de conferințe, etaj 2). Informațiile vor fi prezentate de către președintele CCI a RM, Sergiu HAREA și Dumitru POSTOVAN, dr. în drept, preşedinte al Curţii de Arbitraj Comercial Internaţional de pe lângă Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova, Conferenţiar universitar, USPEE „Constantin Stere”, Arbitru internațional.

Scopul conferinței este de a pune în valoare și de a promova arbitrajul ca formă alternativă de soluționare eficientă și rapidă a litigiilor economice și comerciale. În cadrul conferinței de presă se vor face publice informațiile cu privire la evenimentele care urmează a fi desfășurate pe parcursul lunii noiembrie, totalizări și perspective.

Evenimentele preconizate vor reuni toate părțile interesate, precum serviciile juridice, managerii întreprinderilor, avocații, judecătorii, cadrele didactice, autoritățile publice și arbitrii cu o bogată experiență în domeniu.

În acest context, avem deosebita plăcere să vă invităm, la conferinșa de presă pentru a mediatiza acțiunile care urmează. În speranța că veți da curs invitației noastre, vă rugăm să confirmați participarea dumneavoastră.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, vă rugăm să contactați serviciul de presă al CCI, telefon: 068 83 93 56 – Violina Creciun

 

Distribuie acest articol: