CCI a RM invită antreprenorii la o misiune economică în România

Romania-Republica-ModovaCamera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM) în parteneriat cu Centrul de Analiză și Planificare a Dezvoltării Regionale și Consiliul Județean Suceava, invită agenții economici să participe, în perioada 04 – 06 iulie 2024, la Misiunea Economică în România, Vatra Dornei.

Programul Misiunii Economice prevede (programul și detaliile misiunii economice le găsiți AICI):

 participarea la Forumul Economic Regional Moldova;

întrevederi de afaceri bilaterale;

vizită la companii/obiective din județul Suceava;

Evenimentul va reuni lideri din business, experți, factori de decizie din administrația locală, regională și centrală, reprezentanți diplomatici, delegații economice internaționale, parteneri economici dar și instituționali din Republica Moldova și Ucraina, pentru a discuta despre provocările și oportunitățile economice specifice Europei de Sud-Est, evidențiind desigur avantajele Regiunii extinse a Moldovei (Nord-Estul României și Republica Moldova) cu scopul stimulării investițiilor, activităților de comerț exterior și promovării afacerilor locale.

Spre participare sunt invitați reprezentanți ai următoarelor sectoare:

– Infrastructură;

– Turism;

– Sănătate.

Organizatorii acoperă următoarele costuri:

✓ Cazare hotel, 2 nopți (04 – 06/07/2024)

✓ Cheltuielile organizaționale pentru buna desfășurare a programului misiunii economice

✓ Servicii de alimentare (conform programului)

✓ Transport local pentru vizite la companii.

Participantul va achita:

Taxa de participare – 3000,00 mdl (toate taxele incluse). Transportul cu microbuzul pe ruta Chișinău – Vatra Dornei – Chișinău este inclus în taxa de participare.

Cererile de participare la Misiunea Economică în România, vor fi acceptate până pe data de 26 iunie 2024 inclusiv. Pentru mai multe informații, contactați Secția Relații Internaționale a CCI a RM persoană de contact: Inga Leontean – [email protected], tel: 022 222626, mob: 068660104.

Distribuie acest articol: