Diaspora Business Forum 2024

POST 4 V5-DIASPORA

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova invită agenții economici la Diaspora Business Forum 2024 – eveniment care își propune să reducă distanța dintre antreprenorii din diaspora și mediul de afaceri din țară. Organizat sub egida Guvernului Republicii Moldova și susținut de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD Moldova), acest Forum unește inovația, antreprenoriatul și investițiile sub același acoperiș, acasă.

DETALII EVENIMENT:

  • 18 august 2024: Diaspora Business Forum și sesiuni B2B în format fizic;
  • 19 august 2024: Sesiuni B2B în format online

Locație: Digital Park, Str. Mihai Viteazul, Nr. 15, Chișinău, Moldova
Format: Hibrid (fizic și online)

Limba evenimentului: română, cu traducere în engleză.

Accesul: Intrare liberă, în baza înregistrării prealabile la linkul:

https://ee.kobotoolbox.org/x/jFDdGtAl

Pentru programarea întrevederilor de afaceri 18/08/2024 (format fizic) și 19/08/2024 (format online), Vă rugăm să accesați linkul https://diasporaforum.md.

Pentru a crește vizibilitatea pe platformă este necesar să creați un profil clar și concis (profilul poate fi atât în limba română, cât și în limba engleză).

Profilul dvs. ar trebui să conțină informații despre cine sunteți, ce puteți oferi potențialilor parteneri și pe cine ați doriți să întâlniți ca contraparte în cadrul B2B (fizic sau online). Nu uitați să adăugați o scurtă prezentare, o fotografie, domeniul de activitate precum și interesele dvs. la profil.

Un profil bun va genera mai multe solicitări de întâlnire. Ghidul de înregistrare îl găsiți aici.

După completarea profilului companiei dvs. veți putea vizualiza profilurile participanților și expedia solicitări de întâlnire pentru a face conexiuni valoroase și a obține rezultate la eveniment.

Participarea la Diaspora Business Forum 2024 oferă o metodă convenabilă și eficientă de a crea conexiuni cu potențiali parteneri pentru colaborare, permițând participanților să evalueze rapid interesele și expertiza celuilalt și să identifice obiective și sinergii comune.

Persoane de contact: 

Inga Leontean, [email protected], mob: 068660104.

Tatiana Sainciuc, [email protected], tel: 022 238 410.

Distribuie acest articol: