Sesiune de Follow-Up: Conformitatea Unităților Economice pentru Învățământul Dual în Anul 2024-2025

photo_2024-08-15_09-58-10
În perioada iulie-august 2024, Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM) a desfășurat Programul de formare a reprezentanților instituțiilor de învățământ privind aplicarea Metodologiei de verificare a conformității unității, destinat pregătirii membrilor comisiei de evaluare a conformității unităților economice.
Ca urmare a acestui proces de instruire, pe 14 august 2024 a avut loc o sesiune de follow-up, la care au participat 18 manageri de instituții.
Scopul principal al evenimentului a fost  analiza experiențelor acumulate de membrii comisiei în cadrul evaluării conformității unităților economice partenere și discutarea parteneriatului dintre instituțiile de învățământ profesional tehnic și unitățile economice în contextul implementării învățământului dual pentru anul de studii 2024-2025.
Totodată, a fost abordată situația actuală a evaluării conformității unităților economice; progresele în elaborarea acordurilor de cooperare pentru învățământul dual;stadiul pregătirii Planului de învățământ pentru implementarea învățământului dual; progresele realizate în cadrul planului de admitere pentru învățământul dual. Participanții la acest program urmează să fie certificați ca urmare a instruirii.
Notă: Activitatea s-a desfășurat în cadrul Proiectului „Accelerarea Educației Duale în Republica Moldova”, finanțat de Liechtenstein Development Service Moldova.

Distribuie acest articol: