Prezentarea expoziției-târg China Import Export Fair (Canton Fair)

Facebook (751 x 375 px)

Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova invită agenții economici să participe la prezentarea expoziției-târg China Import Export Fair (Canton Fair). Evenimentul se va desfășura la Chişinău în data de 09 septembrie 2024 în incinta hotelului Radisson Blu Leogrand Hotel, Sala LOFT (mun. Chișinău, str. Mitropolit Varlaam, nr. 77, etaj 2). Înregistrarea participanților va avea loc de la 09:30 – 10.00. Prezentator eveniment – reprezentantul China Foreign Trade Centre (China). 

Evenimentul va include:

►prezentarea expoziției-târg China Import Export Fair (Canton Fair)

►prezentarea condițiilor de participare în calitate de expozant

►prezentarea condițiilor de participare în calitate de vizitator

►prezentarea grupurilor de produse expuse

► sesiune de întrebări/răspunsuri.

Grupul țintă: importatori/exportatori de:

– Produse alimentare și băuturi, inclusiv vin,

– Articole de uz casnic și bunuri de larg consum,

– Materiale de construcții,

– Textile pentru casă, materii prime pentru industria textilă și țesături,

Expoziția CANTON FAIR 2024 (or. Guangzhou) este la 136-a ediție și reprezintă cel mai important târg multiramural din China. La ediția precedentă au participat peste 28 000 de expozanți pe o suprafață totală de peste 1,55 mln. m² și a înregistrat peste 246 000 vizitatori profesioniști din 215 țări.

În cazul interesului de participare la Prezentarea Canton Fair, vă rugăm să efectuați înregistrarea online până la data de 04 septembrie a.c. Pentru înregistrare accesați link-ul, aici .

Pentru informații suplimentare și confirmări, vă puteți adresa la Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, persoană responsabilă Inga Leontean mob: 068660104, [email protected].

Participarea este gratuită!

Distribuie acest articol: