Președintele Sergiu Harea a participat la deschiderea Târgului Locurilor de Muncă organizat de ANOFM

Președintele Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM), Sergiu Harea, a participat la deschiderea Târgului Locurilor de Muncă, organizat de Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM).

În cadrul evenimentului, Președintele a adresat un mesaj, subliniind importanța acestei inițiative pentru dezvoltarea economiei și sprijinirea specialiștilor care caută un loc de muncă.

„Apreciem participarea celor peste 60 de companii, dintre care mulți sunt membri activi ai Camerei, ceea ce demonstrează implicarea lor activă în dezvoltarea și crearea locurilor de muncă. Companiile au nevoie tot mai mult de o forță de muncă calificată pentru a susține și dezvolta afacerile aici, acasă”, a declarat Sergiu Harea.

De asemenea, Președintele CCI a RM a mulțumit partenerilor și a îndemnat tinerii și persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă bine plătit să profite de această oportunitate.

 „Camera de Comerț și Industrie are un parteneriat solid cu ANOFM și vom lucra împreună pentru a asigura condițiile necesare integrării forței de muncă pe piața locală din Republica Moldova”, a adăugat dumnealui.

La eveniment participă angajatori din domeniul prestări servicii, comerț, transport și depozitare, industria prelucrătoare, sănătate și asistență socială, administrare publică și asigurări sociale obligatorii, construcții. Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă pot negocia direct cu angajatorii privind locurile de muncă libere și condițiile de ocupare. Posturile sunt propuse pentru persoane cu studii și fără studii, cu sau fără experiență de muncă.

 

Distribuie acest articol: