MISIUNE COMERCIALĂ A SECTOARELOR INDUSTRIALE DIN CASTILLA-LA MANCHA (SPANIA) ÎN ROMÂNIA ȘI MOLDOVA

MISIUNE COMERCIALA

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova Vă informează că pe data 17-18 octombrie la Chișinău se va organiza o misiune de afaceri din regiunea Castilla-La Mancha, Spania.

Aceasta misiunea de afaceri este organizată de IPEX – Institutul pentru Promovarea Comerțului Exterior din Castilla-La Mancha, cu suportul Oficiului Comercial al Ambasadei Spaniei la București, cu scopul evaluării potențialului relațiilor comerciale și pentru promovarea produselor fabricate în regiune și pentru a căuta potențiali importatori.

Firmele spaniole care participa la aceasta misiune vor promova diferite produse industriale: fațade ceramice ventilate; schele motorizate, platforme de transport, lifturi pentru materiale; piese de schimb agricole adaptabile la tractoare, recolte; soluții profesionale si lămpi de iluminat; componente și accesorii pentru camioane, autobuze; țevi termoplastice si sisteme pentru instalații sanitare si termice. Aceste firme sunt interesate si cauta importatori care lucrează cu aceste produse si sectoare.

Vă invităm să accesați acest site pentru înfomații mai detaliate.

Pentru orice informații suplimentare Vă rugăm să ne contactați: [email protected] – tel : +4021 3128050 / 60

 

Distribuie acest articol: