La mulți ani Universitatea de Stat din Moldova!

viber_image_2024-10-01_14-40-43-115Președintele Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM) Sergiu HAREA a participat la Ședința Senatului 𝐔𝐧𝐢𝐯𝐞𝐫𝐬𝐢𝐭𝐚̆𝐭̗𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐒𝐭𝐚𝐭 𝐝𝐢𝐧 𝐌𝐨𝐥𝐝𝐨𝐯𝐚, organizată 𝐜𝐮 𝐨𝐜𝐚𝐳𝐢𝐚 𝐦𝐚𝐫𝐜𝐚̆𝐫𝐢𝐢 𝐚 𝟕𝟖 𝐝𝐞 𝐚𝐧𝐢 𝐝𝐞 𝐥𝐚 𝐟𝐨𝐧𝐝𝐚𝐫𝐞𝐚 instituției de învățământ.

Cu această ocazie, Președintele Camerei a adresat sincere și cordiale felicitări Universității de Stat din Moldova– membră a instituției camerale, menționând despre implicarea acesteia în evenimentele organizate de CCI, precum Expoziția de Carte „Bookfest”, Expoziția națională „Fabricat în Moldova”, dar și aportul rectorului Igor ȘAROV, în buna desfășurare a ședințelor Comitetului pentru Promovarea Învățământului Profesional Tehnic Dual.

„USM este o instituţie emblematică pentru învăţământul superior din Republica Moldova care, reprezintă, dincolo de activităţile didactice şi de cercetare remarcabile, dincolo de rezultatele şi recunoaşterea obţinută de-a lungul timpului, un catalizator al ideilor valoroase. Stimată Echipă a USM, vă dorim din toată inima sănătate şi succes în nobila Dumneavoastră misiune de valorificare a potenţialului studenţilor. Reiterăm deschiderea CCI pentru cooperare și noi proiecte de dezvoltare realizate înpreună! La mulţi ani, rodnici, luminoşi, buni și cu tineri cât mai studioşi!”, a menționat Sergiu HAREA.

 

Distribuie acest articol: