CCI a RM vă invită la cel mai prestigios eveniment din regiune dedicat inovației, transferului tehnologic și dezvoltării afacerilor

1 (1)Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM) vă informează că Agenția Națională pentru Cercetare și Dezvoltare (ANCD) invită doritorii să participe la Golden Juggernaut InnoTech Forum 2024 – cel mai prestigios eveniment din regiune dedicat inovației, transferului tehnologic și dezvoltării afacerilor.

Grandiosul eveniment va avea loc la 21-22 noiembrie 2024, în format hibrid, la Arena Chișinău și online (Zoom).

Golden Juggernaut InnoTech Forum 2024 este locul unde își vor da întâlnire lideri naționali și internaționali, companii de top și experți în tehnologie din Republica Moldova, România, Georgia, Armenia, Kazahstan, oferind oportunități unice de a prezenta soluții inovative menite să ajute afacerile să facă față provocărilor tehnologice actuale.

Creșterea veniturilor, optimizarea costurilor și economisirea resurselor sunt doar câteva din temele importante abordate în cadrul reuniunii.

Participarea la Forum va facilita:

  • Extinderea contactelor de afaceri și accesul la angajați valoroși;
  • Creșterea vizibilității brandului;
  • Participarea la Masterclass-uri practice și discursuri pentru dezvoltarea echipei, care vor crește eficiența activității, vor economisi timp și resurse și vor spori profitabilitatea.

Masterclass-urile disponibile, ce vor oferi competențe esențiale și aplicabile imediat în activitate:

  • Masterclass despre creșterea eficienței manageriale și productivității prin inteligență artificială (IA) și automatizare;
  • Masterclass privind pregătirea și verificarea eficientă a cererilor de grant cu ajutorul ChatGPT: asistentul inteligent în domeniul finanțării;
  • Masterclass despre utilizarea inteligenței artificiale pentru pregătirea și susținerea discursurilor publice și altele;
  • Masterclass despre utilizarea inteligenței artificiale în SMM;
  • Masterclass de creare a programelor de formare automatizată și perfecționare a angajaților pentru creșterea eficienței și competitivității companiei;
  • Masterclass despre crearea conținutului vizual și a materialelor de lucru cu ajutorul IA.

Totodată, anunțăm că în cadrul acestui forum va avea loc instituirea prestigiosului Premiu Golden Juggernaut InnoTech. Premiul va fi acordat în mai 2025 și va acoperi trei domenii: educație și abilități; inovații; cercetare. Aceasta este o bună oportunitate pentru cei care doresc să-și facă cunoscute realizările și să fie recunoscuți la nivel internațional. Condițiile de participare vor fi anunțate în cadrul forumului.

De asemenea, va fi creat Golden Juggernaut Fund, dedicat sprijinirii persoanelor vulnerabile, în special femeilor și copiilor cu vârsta de peste 9 ani. Fondul va oferi cursuri de formare, preînregistrate, pentru a le oferi noi abilități și șansa de a începe o carieră.

Golden Juggernaut InnoTech Forum 2024 se va desfășura în limba engleză cu traducere sincronă în limbile română și rusă (masterclass-urile pe tematica IA și nu numai sunt disponibile în română, rusă sau engleză, la cerere).

La forum sunt așteptați peste 1000 de participanți și mai mult de 200 online.

Evenimentul este organizat de Agenția Națională pentru Cercetare și Dezvoltare în colaborare cu Asociația pentru Susținerea Inovațiilor și Dezvoltării Durabile „Impuls”, sub patronajul Ministerului Educației și Cercetării al Republicii  Moldova.

Locurile pot fi rezervate, accesând site-ul oficial: www.innotechforum.vip sau prin contactarea  la emailul: [email protected].

Detalii suplimentare:  www.innotechforum.vip.

Distribuie acest articol: