O delegație a oamenilor de afaceri din Republica Moldova a vizitat expoziția BURTEX 2024 în Bursa, Turcia

În perioada 08 – 11 octombrie 2024, o delegație formată din oameni de afaceri autohtoni, reprezentanți ai companiilor TRICON SA, SOPHIE DESIGN SRL, SEW PERSPECTIVE SRL, AGGA SRL, RUSSCA ÎS, F.A. FASHION SRL, DUCA CLOTHING SRL a participat la expoziția internațională BURTEX 2024, desfășurată în orașul Bursa, Turcia.

Programul vizitei a inclus participarea la expoziția BURTEX 2024, unde antreprenorii din Republica Moldova au avut oportunitatea să se familiarizeze cu cele mai noi tendințe în domeniul țesăturilor și textilelor tehnice. Aceștia au interacționat direct cu producătorii turci și au vizitat facilitățile de producție ale companiilor din Turcia, explorând posibilități de colaborare și dezvoltare de parteneriate.

Această vizită de afaceri a fost posibilă grație eforturilor depuse de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM), în colaborare cu Camera de Comerț și Industrie din Bursa, având ca scop consolidarea relațiilor economice și comerciale între companiile din Republica Moldova și cele din Turcia.

Distribuie acest articol: