CCI a RM își promovează serviciile la cea de-a XV-a ediție a Expoziției Internaționale Specializate “INFOINVENT” 2017

Astăzi a fost inaugurată cea de-a XV-a ediție a Expoziției Internaționale Specializate “INFOINVENT”. În cadrul evenimentului care se desfășoară în perioada 15- 18 noiembrie a.c, în incinta Pavilionului Central al Centrului Internațional de Expoziții ,,Moldexpo”, CCI este prezentă, pentru prima dată, cu stand comun al Camerelor Bilaterale (CCI Moldo-Italiană, CCI Moldo- Română, CCI Moldo- Americană și CCI Italo-Moldavă).

La standul Camerelor de Comerț și Industrie sunt prezentate serviciile prestate de instituții. De asemenea, reprezentanții CCI a RM, prezenți la stand, vă oferă mai multe informații despre evenimentele la care puteți participa în timpul apropiat: Expoziția națională “Fabricat în Moldova”, din perioada 31 ianuarie- 04 februarie 2018, Forumul Investițional Internațional care se va desfășura pe data de 1 februarie 2018, în regiunea de Sud a țării. Totodată, sunteți informați despre programele educaționale, seminare, mese rotunde care se desfășoară atât în țară, cât și peste hotare, precum și modalități de soluționare a litigiilor comerciale cu ajutorul arbitrajului și medierii de la CCI a RM etc.

Evenimentul este organizat de Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI) în parteneriat cu Academia de Științe a Moldovei (AȘM), Agenția pentru Inovare și Transfer Tehnologic (AITT) și CIE “Moldexpo” și cu susținerea Oficiului European de Brevete (OEB).

La expoziție participă aproape de 100 de instituții și întreprinderi, tineri creatori și inventatori din Republica Moldova, România, Portugalia, Croația, Cehia, Coreea de Sud, Taiwan, Turcia, Maroc, Indonezia etc., care prezintă la standurile expoziționale aproximativ 400 de invenții, produse/servicii inovative și creative, proiecte inovaționale și de inovare și de transfer tehnologic etc.

Lucrările participanților sunt expuse la 5 compartimente: invenții, soiuri de plante și design industrial; produse și servicii inovative; proiecte de inovare și de transfer tehnologic; creația tinerilor și industrii creative.

Distribuie acest articol: