A avut loc Ședința Consiliului CCI a RM

Vineri, 19 aprilie 2019,  la Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova s-a desfășurat Ședința Consiliului CCI, la care au participat membrii Consiliului și membrii Comisiei de Cenzori.

În cadrul ședinței a fost examinat și aprobat raportul financiar pentru anul 2018. În baza rezultatelor financiare ale activității Camerei, în anul trecut, s-a stabilit modalitatea de formare și utilizare a Excedentului anului de gestiune. De asemenea, Sergiu Harea, președintele CCI a RM a prezentat rezultatul activității Camerei pentru primul trimestru al anului curent.

semn contacte (1)Raportul de activitate al Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova pentru perioada ianuarie- martie 2019.

La finalul evenimentului, Sergiu Harea i-a invitat pe membrii Consiliului și Comisiei de Cenzori să participe la Expoziția Republica Moldova prezintă la Brașov, care se va desfășura perioada 14-16 iunie 2019, precum și la alte evenimente organizate de instituția camerală pe parcursul anului 2019.

Notă: ”CONSILIUL este organul de conducere al CCI  a RM, care determină direcţiile principale ale activităţii Camerei în perioada dintre congrese, se subordonează congresului şi exercită controlul asupra activităţii biroului executiv al Camerei. Membrii consiliului Camerei se aleg de către congres, dintre membrii Camerei, pe un termen de 5 ani, în număr de 75 persoane”.

DSC_1811

Distribuie acest articol: