Antreprenorii moldoveni au participat la o expoziție în Italia

IMG-20191010-WA0010micÎn perioada 9-13 octombrie 2019, Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM) în colaborare cu ICE-Agenția Italiană de Comerț Exterior (București), FederUnacoma, Federația Italiană a Constructorilor de Mașini pentru Agricoltură a organizat misiunea oamenilor de afaceri, în cadrul expoziției internaționale ”AGRILEVANTE”, în orașul Bari, Italia.

Agenței economici din Republica Moldova au avut posibilitatea să intensifice relaţiile comercial-economice dintre Moldova și Italia, să identifice noi posibilităţi de afaceri precum și să stabiească contacte directe de colaborare.

Expoziția ”Agrilevante” a înregistrat în ultimii ani o creștere constantă, ajungând să găzduiască, la ediția din anul 2017, peste 325 de expozanți pe o suprafata de 50.000 mp2, peste 70.000 de vizitatori dintre care 3100 străini și peste 20 de delegații oficiale străine.

Expoziția oferă vizitatorilor o panoramă completă și soluții eficiente pentru întregul ciclu de producție: de la prelucrarea și pregătirea terenului pentru semănat și irigații până la recoltare, transport și prelucrarea primară a produselor agricole (cereale, culturi energetice si non-alimentare, legume-fructe, plante uleioase/ulei, vitivinicolă/enologie, zootehnie).

Pentu informații suplimentare despre expoziție, vizitați site-ul:www.agrilevante.eu.

Notă: Pe parcursul anului 2019, cu suportul Camerei de Comerț și Industrie a RM și ICE București, 17 companii din Republica Moldova au participat la Programele Misiunii Cumpărătorului în Italia, în diferite domenii de activitate. Pentru informații suplimentare privind participarea la Expoziții în Italia, contactați-ne la numărul de telefon: +373 22 22 13 91, Direcția Relații Internaționale.

Distribuie acest articol: