CCI a reconfirmat corespunderea serviciilor oferite mediului de afaceri cerințelor Standardului Internațional ISO 9001:2015

Marca-IQNet-1-150x150În această săptămână, Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM) a finalizat cu succes auditul extern de evaluare a gradului de implementare a cerințelor Sistemului de Management al Calității implementat în cadrul CCI în conformitate cu standardul ISO 9001:2015.

Pe parcursul auditului au fost auditate mai multe subdiviziuni din Chișinău dar și filialele Camerei, fiind verificat modul de prestare a serviciilor CCI în domeniul expertizei, evaluării, instruire, organizare de expoziții și alte domenii de activitate ale CCI.

În cadrul ședinței de lucru, auditorul șef din organismul de certificare, a subliniat ca CCI a demonstrat un nivelul mai avansat de implementare a cerinţelor standardului şi respectiv al calităţii serviciilor oferite mediului de afaceri, fapt care se datorează angajamentului continuu al conducerii CCI de îmbunătățire a activității sistemului cameral.

Deținerea de către CCI a certificatului Sistemului de Management al Calității – ISO 9001:2015 garantează că serviciile Camerei îndeplinesc condițiile de calitate și corespund așteptărilor agenților economici. Astfel, membrii CCI și alte persoane interesate pot fi siguri că vor beneficia în continuare de servicii de calitate.

CCI implementează sistemul de management al calității din 2015 fiind certificate de către Societatea Română pentru Asigurarea Calităţii (SRAC), membră a Reţelei Internaţionale de Certificare IQNet (International Certification Network).

Distribuie acest articol: