CCI a RM a reconfirmat corespunderea serviciilor la Standardul ISO 9001:2015

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM) a reconfirmat corespunderea serviciilor oferite mediului de afaceri, cerințelor Standardului Internațional ISO 9001:2015.

Astfel, săptămâna curentă, CCI a RM a finalizat cu succes auditul extern privind gradul de implementare a cerințelor Sistemului de Management al Calității în conformitate cu standardul ISO 9001:2015.

Pe parcursul auditului a fost verificat modul de prestare a serviciilor CCI în domeniul expertizei, evaluării, broker vamal, instruire, organizare de expoziții și alte domenii de activitate ale Camerei. Anul curent, lista serviciilor a fost completată cu două domenii noi și anume- învățămîntul dual și servicii de mediere.

Deținerea de către CCI a certificatului Sistemului de Management al Calității – ISO 9001:2015 garantează că serviciile Camerei îndeplinesc condițiile de calitate și corespund așteptărilor agenților economici. Astfel, membrii CCI și alte persoane interesate pot fi siguri că vor beneficia în continuare de servicii de calitate.

Auditul a fost efectuat de către Societatea Română pentru Asigurarea Calităţii (SRAC), membră a Reţelei Internaţionale de Certificare IQNet (International Certification Network).

Primul certificat ISO pentru CCI a RM a fost eliberat încă în anul 2012.

Detalii despre ISO 9001:2015 vedeți aici

Distribuie acest articol: