Participă la cea mai importantă expoziție Hannover Messse, Germania!

Hannover Messe

CCI a RM invită mediului de afaceri să participe la cea mai importantă expoziție Hannover Messse, Germania.

HANNOVER MESSE este una dintre cele mai mari expoziții comerciale din lume, care se desfășoară anual în Hanovra, Germania. Anul acesta, din cauza situației critice cauzate de pandemia COVID-19, expoziția HANNOVER MESSE 2020 a fost anulată.  Organizatorii, pentru a stabili o rețea de afaceri internațională, au decis organizarea online a întrevederilor bilaterale din cadrul expoziției.

CCI a RM, co-organizator al evenimentului, împreună cu partenerii din cadrul rețelei Enterprise Europe Network (EEN), vă oferă tot suportul necesar pentru a stabili noi contacte de afaceri internaționale și să identificați oportunități pentru viitoarele proiecte.

Avantajele participării:

  • Prezentarea celor mai bune proiecte, produse sau know-how;
  • Întâlniri bilaterale online programate în prealabil cu potențiali parteneri de afaceri;
  • Cooperări transfrontaliere;
  • Găsirea de noi parteneri comerciali / tehnologici / de cercetare;
  • Obținerea celor mai recente informații despre rezultatele cercetărilor;
  • Întâlnirea și împărtășirea opiniilor cu cercetători și experți;
  • Punerea față în față oferta cu cererea;
  • Susținerea transferului de cunoștințe;
  • Oferirea unei imagini de ansamblu a suportului acordat în combaterea COVID-19.

Vă invităm să vă înregistrați pe platforma on-line a evenimentului, să indicați domeniul de interes, să descrieți domeniile de interes ale companiei sau suportul pe care puteți să îl acordați și să identificați parteneri pentru discuții B2B.

Data limită de înregistrare – 30 iunie 2020.

Participarea la eveniment este gratuită.

Pentru a vă înregistra accesați pagina web: https://tinyurl.com/y8xga4qw.

Echipa EEN din cadrul CCI a RM stă la dispoziția firmelor cu un set de servicii gratuite de informare, sprijin și consiliere.

Pentru informații suplimentare, nu ezitați să ne contactați la adresele de e-mail – [email protected] , [email protected] sau la numărul de telefon: 022 22 13 91.

***

Enterprise Europe Network (EEN) este o inițiativă a Comisiei Europene. Este cea mai mare rețea europeană care acordă suport întreprinderilor mici și mijlocii în dezvoltarea potențialului inovativ și de afaceri pentru creşterea competitivităţii precum și dezvoltarea inteligentă și durabilă, fiind activă în peste 60 de țări din întreaga lume.

Distribuie acest articol: