CCI a RM te invită la Expoziția ”Food Expo Greece”

Food-Expo-Greece-2020--0906201923425018716Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM) Vă invită să participaţi la programul internaţional Misiunea Cumpărătorului”, în cadrul Expoziție Food Expo Greece, care va avea loc la Atena (Grecia), în perioada  7-9 martie 2020.

Programul evenimentului include:

► vizitarea expoziției unde circa 1200 producători greci, dar și internaționali, vor expune produse alimentare, inclusiv: produse lactate și brânzeturi, carne, produse de mare, ulei de măsline, paste, cereale, conserve, produse de patiserie, fructe și legume proaspete, băuturi alcoolice și nealcoolice, produse de cofetărie, ceai, cafea, condimente, nuci, miere etc, dar și utilaje și echipamente pentru industria alimentară: mașini de procesare, ambalare și etichetare a produselor, sisteme frigorifice, de cântărire, detergenți industriali, etc;

► participarea la întrevederi de afaceri în formatul B2B.

La misiune sunt așteptați să participe reprezentanții rețelelor comerciale internaționale de produse alimentare, importatorii și distribuitorii de produse agro-alimentare, agenții economici implicați în domeniul alimentației, dar și toți cei cu adevărat interesați să stabilească relații comerciale cu producătorii greci. Condiția obligatorie este deținerea unei pagini web de către companie.

Costuri:

  • Organizatorii acoperă următoarele cheltuieli: cazare în hotel de 3* (mic dejun, prânz inclus), bilet avia tur-retur (costul biletului se ramburseaza pe contul companiei după eveniment), participarea la programul de afaceri și sesiunea B2B.
  • Participantul achită taxa de înregistrare.Cererile de participare și copia pașaportului de călătorie vor fi acceptate până pe data de 16 decembrie 2019. Formularele completate (descarcă formular) pot fi expediate prin e-mail: [email protected], sau fax / tel: 022 21 07 25, 21 14 42.

Pentru mai multe informații, contactați Direcția evenimente de afaceri, târguri și expoziții a CCI a RM – tel: 022 21 07 25, 21 14 42.

          

Distribuie acest articol: