CCI a RM te invită să participi la Programul Internaţional „Misiunea Cumpărătorului” în Italia

Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova invită mediul de afaceri să participe la Programul Internaţional „Misiunea Cumpărătorului”, care va avea loc la Rimini (Italia) în perioada  09 – 11 mai 2018, în cadrul expoziției internaționale “Macfrut – Fruit & Veg Professional Show”.

Programul evenimentului include:

► vizitarea  expoziție unde circa 1100 producători italieni, dar și internaționali vor expune produse din sectorul agro-alimentar, inclusiv: fructe, legume și alte produse ecologice proaspete sau uscate, material săditor și semințe de plante, echipamente tehnice, mașini și sisteme pentru cultivarea și protecția plantelor; sisteme și tehnologii post-recoltare; tehnologii, mașini și materiale pentru sortare și ambalare ș.a.

► participarea la întrevederi de afaceri în formatul B2B.

La misiune sunt așteptați să participe reprezentanții rețelelor comerciale de produse alimentare, importatorii și distribuitorii de fructe și legume proaspete, agenții economici implicați în domeniul alimentației și agriculturii, dar și toți cei real interesați în stabilirea relațiilor comerciale cu producătorii italieni și europeni.

Costuri:

  • Organizatorii acoperă următoarele cheltuieli: cazare în hotel de 3* (3 nopți), intrare la expoziție, participarea la programul de afaceri și sesiunea B2B, transferul aeroport – hotel și transportul zilnic hotel – expoziție.
  • Participantul achită taxa de participare care constituie 150 Euro (toate taxele incluse) și biletul de avion.

Cererile de participare la Misiunea Cumpărătorului în Italia, vor fi acceptate până pe data de 23 martie 2018 inclusiv. Formularele completate pot fi expediate prin e-mail: [email protected], [email protected] sau fax / tel: 022 238410.

Pentru mai multe informații, contactați Direcția evenimente de afaceri, târguri și expoziíi a CCI a RM – tel : 022 238 410, 022 210 725.

Distribuie acest articol: