22 agenți economici au devenit membri ai CCI a RM

mem infVineri, 21 iunie 2019, în cadrul Ședinței Biroului Executiv, 22 companii au primit Certificate și Carnete de Membru a Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova.
În cadrul ceremoniei de înmânare a Certificatelor și Carnetelor de Membru, președintele instituției Sergiu Harea a prezentat noilor membri activitățile la care pot participa în următoarea perioadă, cât și beneficiile obținute de agentul economic cu statut de membru, printre care: asociere cu cea mai mare asociație de business; oportunități de promovare; promovarea și apărarea intereselor în fața autorităților publice; acces la informații; acces prioritar la serviciile CCI; etc.

Devenind membri ale CCI a RM, companiile se alătură celei mai reprezentative asociații de business din Republica Moldova, membră a rețelei internaționale a Camerelor de Comerț și Industrie.

Pentru mai multe informații privind avantajele statutului de membru al CCI, accesați link-ul: https://chamber.md/ce-avantaje-ofera-statutul-de-membru-al-cci-a-rm/ 

Distribuie acest articol: