Agrivirtual – Expoziție Virtuală de Mașini Agricole și de Zootehnie

Logo2Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM) în parteneriat cu Oficiul Consilierului Comercial al Ambasadei Republicii Turcia vă aduce la cunoștință despre desfășurarea “Agrivirtual – Expoziție Virtuală de Mașini Agricole și de Zootehnie”.

Expoziția se va desfășura în perioada 22-26 iunie 2020 și este organizată de către Secretariatul General al Uniunii Exportatorilor din Anatolia Centrală (OAIB), în colaborare cu Universitatea Selçuk și coordonat cu Ministerul Comerțului al Republicii Turcia, care va aduna peste 100 de companii participante locale și cumpărători profesioniști străini.

Expoziția menționată se va desfășura pe platforma adresei web www.agrivirtual.com.tr, disponibilă din data de 2 iunie 2020, care va oferi vizitatorilor pe parcursul expoziției posibilitatea vizualizării centrului de expoziții în format tridimensional și comunicării cu participanți în format video sau mesagerie. Totodată, pe durata acestui eveniment virtual, participanților și vizitatorilor le vor fi oferite servicii de traducere în patru limbi.

Persoanele interesate pot adresa orice întrebare în legătură cu expoziția prin intermediul adresei electronice [email protected]

Distribuie acest articol: