Conferința de presă privind desfășurarea celei de-a XIX-a ediții a Expoziției naționale ”Fabricat în Moldova” 2020

  • 22/01/2020
  • 11:00
  • Sediul Camerei de Comerț și Industrie a RM, etajul II (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, nr. 151).

parteneri expoCamera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova invită mass- media la conferința de presă, în cadrul căreia vor fi oferite detalii, în premieră, despre cea de-a XIX-a ediție a Expoziției naționale ”Fabricat în Moldova” 2020.

Conferința se va desfășura la data de 22 ianuarie 2020, ora 11.00, în sala de ședințe, etajul 2, a Camerei de Comerț și Industrie a RM (bd. Ștefan cel Mare, 151).

În cadrul conferinței va participa Sergiu Harea, președintele CCI a RM care va prezenta noutățile evenimentului din anul curent, data și locul desfășurării, numărul de participanți, numărul de standuri colective, domeniile de activitate, agenda expoziției, precum și va oferi detalii despre Forumul Internațional de Afaceri, unde vor participa peste 10 țări și sute de antreprenori autohtoni și de peste hotare.

Pentru mai multe detalii, Vă așteptăm la conferință!

Expoziția națională ”Fabricat în Moldova” 2020 este organizată de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, sub patronajul Guvernului Republicii Moldova,  în parteneriat cu Agenția de Investiții și Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM).

parteneri media la BF in MD 2020

Distribuie acest articol: