Conferința de presă privind desfășurarea celei de-a XIX-a ediții a Expoziției naționale ”Fabricat în Moldova” 2020

  • 05/11/2019
  • 10:00
  • Sediul Camerei de Comerț și Industrie a RM (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, nr. 151).

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova invită mass- media la conferința de presă, în cadrul căreia vor fi oferite detalii, în premieră, despre cea de-a XIX-a ediție a Expoziției naționale ”Fabricat în Moldova” 2020.

Conferința se va desfășura la data de 5 noiembrie 2019, ora 10.00, în sala de ședințe, etajul 2, a Camerei de Comerț și Industrie a RM (bd. Ștefan cel Mare, 151).

În cadrul conferinței va participa Sergiu Harea, președintele CCI a RM care va prezenta noutățile evenimentului din anul ce urmează, data și locul desfășurării, numărul de participanți, domeniile de activitate, precum și va oferi detalii despre Forumul Internațional de Afaceri, unde vor participa peste 10 țări.

În premieră, cu stand aparte și cu multe produse noi pentru unii consumatori, vor fi prezente companii ce optează pentru stilul de viață ECO.

Brandul ”Din Inimă” va avea și o prezentare de modă a articolelor realizate.

La ediția din acest an vom avea și un stand cu produse dintr-un oraș îndrăgit din România, care nu vin să-și promoveze produsele, cât să găsească noi parteneri de afaceri în țara noastră.

Ediția curentă va fi specială și datorită implicării active a ODIMM-ului care anul acesta oferă finanțare pentru participare la expoziție a unui număr mare de întreprinderi.

Pentru mai multe detalii Vă așteptăm la conferință!

 

Informații suplimentare:

Serviciul de presă al CCI a RM

E-mail: presa@chamber.md

Tel.022 24 14 80/ 068300304

Distribuie acest articol: