Expoziţia „Destination Africa 2017”

Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova, în cooperare cu Consiliul Naţional al Textilelor din Egipt, invită agenţii economici să participe la expoziţia „Destination Africa 2017”, în cadrul programului internaţional „Misiune Cumpărătorului”. Evenimentul se va desfăşura în perioada 10-13 noiembrie 2017 în or. Cairo, Egipt.

Această expoziţie va găzdui companii din întreaga lume din domeniul textilelor, textile pentru decoraţiuni interioare şi confecţii, textile pentru casă, fire textile şi ţesături. Participanţii vor avea posibilitatea să iniţieze colaborări în domeniul importului, exportului cu ţările din zona Africii de Nord şi orientului Mijlociu, pentru a-şi extinde pieţele de desfacere.

Programul evenimentului prevede: vizitarea expoziţiei regionale a ţărilor africane „Destination Africa 2017”, participarea la conferinţa internaţională şi la întruniri de afaceri bilaterale.

Limba oficială a evenimentului este limba engleză. Organizatorii nu oferă servicii de traducere.

Organizatorii acoperă: biletul de avion (Chişinău-Cairo-Chişinău), cazarea în hotel de 4 stele cu mic dejun inclus, transfer aeroport-hotel, hotel-aeroport, transport intern, vizitarea expoziţiei, participarea la întrevederi de afaceri, vizitarea întreprinderilor la solicitare.

Participanţii achită: taxa de participare. Membrii CCI a RM 3000 MDL (toate taxele incluse). Non-membrii CCI a RM – 3500 MDL (toate taxele incluse).

Pentru participare este necesar de completat unul din formularele anexate: formular pentru companiile de articole de îmbrăcăminte, formular pentru companiile din domeniul textilelor, formular pentru companiile din domeniul textilelor

Cererile de participare la Misiunea Cumpărătorului în Egipt, le puteţi transmite prin email: victoria.barbulat@chamber.md sau inga.leontean@chamber.md sau pe tel/fax:
022 22 26 26 pînă la data de 20 august 2017. Pentru informaţii adiţionale şi confirmări vă puteţi adresa la Direcţia Relaţii Internaţionale din cadrul Camerei de Comerţ şi Industrie a RM. Persoane responsabile: Victoria Barbulat şi Inga Leontean.

Distribuie acest articol: