Expoziția Internațională de Ceramică, Produse și Articole pentru Baie și Bucătărie- UNICERA 2019

unicera2019enCamera de Comerț şi Industrie a Republicii Moldova în cooperare cu Oficiul Consilierului Comercial al Ambasadei Turciei în Republica Moldova, sub egida Ministerului Economiei al Republicii Turcia invită agenţii economici să participe la Misiunea Cumpărătorului organizată în cadrul Expoziției Internaționale de Ceramică, Produse și Articole pentru Baie și Bucătărie UNICERA 2019 (ediția 29), care va avea loc în perioada 04 – 07 februarie 2019 în oraşul Istanbul, Turcia.

Programul evenimentului include întâlniri bilaterale cu reprezentanții companiilor străine, vizitarea expoziției specializate UNICERA 2019.

Principialele grupuri de mărfuri expuse: Produse și articole pentru baie și accesorii; Sisteme de iluminare; Căzi, sisteme de hidromasaj și accesorii; Cabine de duș și accesorii; Mobilă pentru baie și accesorii; Saune, sisteme și echipamente pentru saună; Radiatoare (calorifere) post-prosoape; Gresie și faianță; Articole din granit; Articole din piatră naturală; Articole din marmură; Mozaică; Sticlă și articole din sticlă; Ceramică, tehnologii de prelucrare a ceramicii, ceramică – materie primă, Echipamente de prelucrare și producere a articolelor din ceramică, vopsea; Materiale izolante și substanțe chimice; Clei pentru gresie și faianță, profiluri; Freze pentru ceramică, piese de schimb și accesorii; Sisteme și unelte de șlefuire și lustruire; Articole și accesorii pentru bucătărie: Mobilă și echipament pentru bucătărie, inclusiv încorporate, Chiuvete și lavoare; Obiecte de decor și accesorii; Sisteme de securitate, etc.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați site-ul www.unicera.com.

Costuri:

  • Organizatorii acoperă următoarele cheltuieli: cazare, transfer aeroport-hotel-aeroport, transport intern, ghid vorbitor de l. rusă.
  • Participantul achită biletul de avion pe ruta Chișinău-Istanbul-Chișinău și taxa de participare. Membrii CCI a RM – 2000 MDL (toate taxele incluse). Non-membrii CCI a RM – 2500 MDL (toate taxele incluse).

Cererile de participare la Misiune Cumpărătorului în Turcia (vezi aici), vor fi acceptate până pe data de 21 ianuarie 2019 inclusiv. Formularele completate pot fi expediate prin e-mail: inga.leontean@chamber.md. Pentru mai multe informații, contactați Direcția Relații Internaționale a CCI a R.M. Persoană de contact: Inga Leontean – tel : 022 222626.

Distribuie acest articol: