Expoziția Internațională de Echipamente și Tehnologii pentru Hoteluri, Restaurante, Cafenele și Patiserii, de Gastronomie și Industrie Alimentară – SIRHA Istanbul 2018

Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova, în cooperare cu Oficiul Consilierului Comercial al Ambasadei Turciei în Republica Moldova, sub egida Ministerului Economiei al Republicii Turcia, invită agenții economici să participe la programul internaţional „Misiunea Cumpărătorului”, care va avea loc la Istanbul (Turcia) în perioada 28 noiembrie 01 decembrie 2018, în timpul desfăşurării Expoziției Internaționale de Echipamente și Tehnologii pentru Hoteluri, Restaurante, Cafenele și Patiserii, de Gastronomie și Industrie Alimentară – SIRHA Istanbul 2018.

 Programul evenimentului include:

► vizita Expoziției SIRHA Istanbul 2018, unde vor fi expuse următoarele grupuri de produse: Echipamente și utilaje pentru hoteluri, restaurante, bucătării; Echipamente comerciale; Tehnologii de deservire; Produse alimentare; Mașini, utilaje și echipamente pentru fabricarea pâinii, prăjiturilor și produselor de patiserie; Băuturi și produse pentru cafenele/baruri; Mobilă, decor și textile; Produse de curățare și dezinfectare; Produse și ambalaje de unică folosință, etc. (mai multe detalii vezi www.sirha-istanbul.com).   ► participarea la întrevederi de afaceri în formatul B2B.

Costuri:

  • Organizatorii acoperă următoarele cheltuieli: cazare în hotel de 4* (mic dejun inclus), transfer aeroport-hotel-aeroport, transport intern, ghid vorbitor de limba rusă.
  • Participantul achită biletul tur-retur Chișinău-Istanbul-Chișinău și taxa de participare. Membrii CCI a RM – 2000 MDL (toate taxele incluse). Non-membrii CCI a RM – 2500 MDL (toate taxele incluse).

Cererile de participare la Misiunea Cumpărătorului în Turcia, vor fi acceptate până pe data de 06 noiembrie 2018 inclusiv. Formularele completate pot fi expediate prin e-mail: ingas.leontean@chamber.md. Pentru mai multe informații, contactați Direcția Relații Internaționale a CCI a R.M. Persoană de contact: Inga Leontean – tel : 022 22 26 26

Distribuie acest articol: