Expoziția Internațională Growtech Eurasia 2018 (Echipamente și tehnologii pentru seră, floristică și agricultură; Echipamente și tehnologii pentru creșterea animalelor)

Camera de Comerț şi Industrie a Republicii Moldova în cooperare cu Oficiul Consilierului Comercial al Ambasadei Turciei în Republica Moldova, sub egida Ministerului Economiei al Republicii Turcia invită agenții economici să participe la Misiunea Cumpărătorului organizată în cadrul ediției a 18-a a Expoziției Internaționale Growtech Eurasia 2018 (Echipamente și tehnologii pentru seră, floristică și agricultură; Echipamente și tehnologii pentru creșterea animalelor), care va avea loc în perioada 27 – 30 noiembrie 2018 în oraşul Antalya, Turcia.

Programul evenimentului include întâlniri bilaterale cu reprezentanții companiilor străine, vizitarea expoziției specializate Growtech Eurasia 2018.

Principalele grupuri de mărfuri expuse: Grădinărit: proiecte, construcții și tehnologii pentru sere; materiale, încălzire, răcire, ventilație, sisteme de irigare pentru sere; grădinărit și echipamente; flori, fructe și semințe de legume; sisteme de irigare și echipamente. Tehnică agricolă: tractoare și mașini agricole, tehnică agricolă, mașini pentru lucrări de construcție, echipament pentru prelucrare și ambalare.Floristică: sere, flori tăiate, plante decorative, semințe de ierburi și flori, landșaft. Servicii și logistică: certificare, tehnologii informaționale, laboratoare, servicii bancare, protecție biologică, finanțare, servicii de protecție a sănătății, import și export.Produse agricole organice: producători de materiale pentru gospodăriile organice, produse organice. Echipamente și tehnologii pentru creșterea animalelor. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați site-ul www.growtech.com.tr/en/.

Costuri:

  • Organizatorii acoperă următoarele cheltuieli: cazare, transfer aeroport-hotel-aeroport, transport intern, ghid vorbitor de limba rusă.
  • Participantul achită biletul de avion pe ruta Chișinău-Antalya-Chișinău și taxa de participare. Membrii CCI a RM – 2000 MDL (toate taxele incluse). Non-membrii CCI a RM – 2500 MDL (toate taxele incluse).

Cererile de participare (aici) la Misiunea Cumpărătorului  în Turcia, vor fi acceptate până pe data de  06 noiembrie 2018 inclusiv. Formularele completate pot fi expediate prin e-mail: [email protected]. Pentru mai multe informații, contactați Direcția Relații Internaționale a CCI a RM. Persoană de contact: Inga Leontean – tel : 022 222626.

Distribuie acest articol: