Forumul de afaceri „Republica Moldova – Ungaria”

unnamedCamera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM) în parteneriat cu Agenția de Investiții invită agenții economici să participe la Forumul de afaceri bilateral „Republica Moldova – Ungaria”.

Evenimentul se va desfășura pe data de 12 martie 2020, ora 9.30, la Palatul Republicii din mun. Chişinău (str. M. Cebotari, nr. 16) în contextul vizitei oficiale în Republica Moldova a Prim-ministrului Ungariei Viktor ORBAN.

La eveniment vor participa personalități publice de rang înalt din ambele state, precum și oameni de afaceri ai delegației ungare care vor întruni 35 de companii de anvergură din domenii precum: inginerie, zootehnie, industria farmaceutică, producerea mașinilor şi echipamentelor industriale, imobiliare și surse noi de energie, turism, servicii de consultantă ş.a.

Avem plăcerea să Vă informăm că, în calitate de oaspeți de onoare cu mesaje de închidere îi vom avea pe Prim-miniștrii ambelor state, lon CHICU şi Viktor ORBAN, în intervalul de timp: 14:30-15:00

Accesul la Forum și la sesiunile de B2B vor fi posibile doar în baza înregistrării prealabile la adresa de email [email protected].

Termenul limită de înscriere (vezi formularul) – 10.03.2020 inclusiv.  Pentru informații suplimentare vă rugăm să contactați ( 022) 222 626 sau pe adresa de email [email protected].

Vezi Agenda Forumului şi Lista companiilor din Ungaria cu descrierea domeniului de activitate și de interes.

Limba de lucru a Forumului – Engleza şi Româna (traducerea sincronă pe durata Forumului va fi asigurată).

 

Distribuie acest articol: