La Cahul va fi organizat un Forum Economic Internațional

Vicepreședintele Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova Mihai Bîlba a avut o întrevedere de lucru cu reprezentanții autorităților publice locale din regiunea de sud a țării, în cadrul căreia au discutat despre organizarea Forumului Economic Internațional care se va desfășura la Cahul și oportunitățile oferite mediului de afaceri autohton.

Conform vicepreședintelui Mihai Bîlba, Forumul Economic Internațional va fi organizat la Cahul, în cadrul Moldova Business Week, pe data de 4 octombrie 2017. “Prin aceste activități intenționăm să abordăm subiecte ce țin de atragerea investițiilor, implementarea cu succes a proiectelor și promovarea oportunităților de dezvoltare a afacerilor din regiunea de sud a Republicii Moldova”, a mai specificat vicepreședintele CCI.

Reprezentanții autorităților publice locale au salutat organizarea de către CCI a acestui eveniment de amploare, menționând că vor acorda suport pentru buna desfășurare a evenimentului.

Ediţia curentă va găzdui un amplu program de afaceri, în cadrul căruia vor fi discutate subiecte de actualitate pentru investitori. Forumul se va încheia cu întrevederi B2B dintre reprezentanţii mediului de afaceri autohton şi străin.

 

Distribuie acest articol: