Membrii CCI a RM au participat la un dialog cu Primăria municipiului Chișinău

DSC_1927Astăzi, 14 mai  2019, la Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM) a fost organizat un dialog dintre Primaria  municipiului Chișinău și agenții economici, membri ai CCI a RM din domeniul construcțiilor.

Ședința s-a desfășurat pe platforma Comitetelor Sectoriale pentru Antreprenoriat ale CCI a RM și a avut drept scop abordarea subiectelor de interes sporit pentru mediul de afaceri din domeniul construcțiilor.

Evenimentul a fost deschis de președintele CCI a RM Sergiu Harea, care a menționat că este cea de-a doua întâlnire organizată de instituția camerală dintre membrii Camerei și Primărie.

De asemenea, Sergiu Harea a dat asigurări că propunerile înaintate în cadrul ședinței vor fi transmise în adresa structurilor responsabile din cadrul Primariei municipiului Chișinău.

MembriI CCI a RM din mun. Chișinău, au pus  în discuție mai multe subiecte de interes public pentru mediul de afaceri, inclusiv: domeniul construcții și urbanism; siguranța antiincendiară; siguranța ocupațională etc.

CCI a RM organizează lunar Ședințe ale Comitetelor Sectoriale, în cadrul cărora sunt discutate subiecte de interes pentru mediul de afaceri.

Distribuie acest articol: