Președintele CCI a RM a avut o întrevedere cu experții Institutului pentru Dezvoltare Economică și Reformă Juridică, din SUA

Președintele Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova Sergiu Harea a avut o întrevedere de lucru cu experții de la Institutul pentru Dezvoltare Economică și Reformă Juridică (IGROW) cu scopul discutării posibilităților de susținere a mediului de afaceri din țara noastră.

Potrivit lui Sergiu Harea, CCI a RM cooperează cu instituții și proiecte străine în scopul susținerii businessului autohton.

Experții IGROW au menționat că implemeneză un proiect privind digitalizarea economiei și oferă suport companiilor pe acest segment. Astfel, compania dorește să implementeze acest proiect și în țara noastră.

Notă: IGROW este o companie internațională de consultanță și formare profesională în domeniul economic și juridic, specializată în acordarea de asistență tehnică guvernelor și organizațiilor donatoare multilaterale privind strategiile de creștere economică durabilă, conceptele și politicile de mediu, inițiative de politică privată și parteneriate public-privat. IGROW a oferit instruire și asistență tehnică la nivel mondial, cum ar fi Africa: Egipt, Sudanul de Sud, Etiopia, Tanzania, Kenya, Uganda, Africa de Sud, Zimbabwe; Asia: China, India, Sri Lanka, Indonezia, Nepal; Europa: Albania, Croația, Italia, Moldova, Franța; SUA, Canada, Belize, Trinidad etc.

Distribuie acest articol: